Торт сніжок

Рецепт цього торта нам порадив блог Dai, на ньому багато смачних рецептів та порад щодо правильного харчування.

Для приготування торта нам знадобиться:

  • Масло вершкове 200 р.
  • Склянку цукорового піску
  • Один стакан Молоко
  • Одне яйце
  • Кукурудзяні палички вагою 200г.
  • Пакет ваніліну
  • пів лимона
  • і для завершення стружка кокосова і шоколад.

Торт сніжок

Приготування

Покладіть яйце у невелику каструлю і збийте. В кінці збивання додати чайну ложку окропу для отримання хорошого об’єму. Продовжуємо збивати кілька хвилин додаючи цукрового піску. Далі засипаємо ванілін, засипаємо і перемішуємо борошно до однорідної маси. Заливаємо молоко. Після змішування інгредієнтів ставимо на плиту залишаємо до закипання потім знімаємо з плити і залишаємо остигати можна поставити в раковину для швидкого охолодження, але не забуваємо при цьому помішувати. У приготовлений охолоджений крем додаємо м’яке вершкове масло.

З лимона готуємо пюре через тертку змішуємо з кремом блендером збільшуючи його обсяг у два рази. Далі кладемо кукурудзяні палички. У глибоку салатницю покладіть целофан або поліетилен. Перекладіть тісто в салатник. Загніть краю поліетилену вгору. Для охолодження торт потрібно будемо прибрати в прохолодне місце бажано в холодильник.

Після закінчення цього часу вийміть торт з салатниці.

Розгорніть краю поліетилену. Накрийте верх торта плоскою тарілкою.

Переверніть тісто на тарілку і зніміть плівку. Можна посипати кокосовою стружкою і покришити трохи шоколаду.